Kviklån

Hvad er et kviklån?

Det er måske ikke noget du går og tænker videre over, men du har sikkert allerede stødt på begrebet kviklån. Det kan have været i fjernsynet. Det kan have været en ven af familien som har optaget sådan et lån. Eller det kan være en af dine seneste søgninger på Google. Kviklan er blevet yderst populære i Danmark, men måske ved du ikke helt hvad de går ud på, og måske bliver du skræmt væk grundet navnet. Ja, kviklån indikerer at du får et hurtigt lån som går ind på kontoen indenfor relativ kort tid, men det behøver ikke at være en dyr løsning. Faktisk kan disse hurtige lån på længere sigt vise sig at være et meget godt alternativ til et banklån. Læs med her.

LångiverGodkendelse tidMin beløbMax beløbMin alderMaksimal sigtAnsøg
1 dag 100 kr. 10000 kr. 20 3 måneder Ansøg
1 – 2 dage 3000 kr. 6000 kr. 25 1 måneder Ansøg
1 – 2 dage 500 kr. 12000 kr. 21 1 måneder Ansøg
1 – 2 dage 100 kr. 10000 kr. 21 1 måneder Ansøg
1 dag 100 kr. 10000 kr. 20 3 måneder Ansøg
1 – 2 dage 5000 kr. 20000 kr. 20 24 måneder Ansøg
30 min 100 kr. 15000 kr. 19 12 måneder Ansøg
1 dag 500 kr. 15000 kr. 20 1 måneder Ansøg
1 dag 1500 kr. 15000 kr. 23 1 måneder Ansøg
45 min 500 kr. 6000 kr. 23 1 måneder Ansøg
 

Leder efter forbrugslån?

LångiverGodkendelse tidMin beløbMax beløbMin alderMaksimal sigtAnsøg
1 – 2 dage 5000 kr. 100000 kr. 18 120 måneder Ansøg
1 – 2 dage 5000 kr. 50000 kr. 20 72 måneder Ansøg
1 – 2 dage 3000 kr. 75000 kr. 18 72 måneder Ansøg
1 dag 3000 kr. 75000 kr. 18 72 måneder Ansøg
1 – 2 dage 10000 kr. 100000 kr. 18 108 måneder Ansøg
1 – 2 dage 3000 kr. 75000 kr. 18 72 måneder Ansøg
1 – 2 dage 10000 kr. 50000 kr. 18 80 måneder Ansøg
1 – 2 dage 5000 kr. 50000 kr. 18 60 måneder Ansøg
1 – 2 dage 10000 kr. 100000 kr. 18 72 måneder Ansøg
3 dage 5000 kr. 50000 kr. 18 60 måneder Ansøg
1 – 2 dage 3000 kr. 50000 kr. 18 72 måneder Ansøg
1 dag 3000 kr. 50000 kr. 18 72 måneder Ansøg
1 dag 10000 kr. 50000 kr. 18 72 måneder Ansøg
1 – 2 dage 10000 kr. 50000 kr. 18 78 måneder Ansøg
1 – 2 dage 5000 kr. 50000 kr. 18 60 måneder Ansøg
1 – 2 dage 10000 kr. 50000 kr. 18 72 måneder Ansøg
 

Et kviklån er et lån som du optager på internettet. Det betyder at det hele foregår elektronisk og du skal altså derfor ikke rejse byen rundt for at tage til møder. Du kan ansøge om lånet foran din computer, på farten mens du er på din smartphone eller på biblioteket hvis du ikke har adgang til internettet derhjemme. I princippet kan du faktisk også søge om lånet mens du sidder på ferie i et eller andet eksotisk land. Og bekvemmeligheden ved disse lån er også en af grundende til at de er blevet så populære blandt de danske forbrugere.

Ingen tidspild

Arbejde, skole, studier, børn, fritid, shopping.. ja, vi kender alle sammen dagligdagens pligter og vi behøver ikke at tilføje mere til tidsplanen. For mange danskere er det irriterende at skulle tage ned i banken for at prøve at optage et lån som alligevel højst sandsynligt bliver afvist, medmindre at din kreditvurdering er ualmindelig god. For lad os være helt ærlig, med den økonomiske situation i dag, er bankerne blevet meget mere påpasselige med hvem de giver hurtige lån ud til. Det er selvfølgelig fair nok for de lever af at tjene penge, men det gør livet rigtig meget mere besværligt for mange danskere som har brug for penge nu og her.

Det er her at et kviklån kommer ind i billedet. Her kan du ansøge om lånet online og det eneste du egentlig skal huske at have ved hånden, er dit elektroniske nøglekort – dit NemID – som bruges til at underskrive din kontakt med. Dette er ikke ualmindeligt overhovedet, og du sparer dig selv en masse svært i form af fysiske papirer og lønseddelser. Det hele foregår altså elektronisk.

Hvor stort et beløb kan jeg låne?

Betragt din låneudbyder som et supermarked. Ligesom Brugsen, Netto og Føtex, er de alle sammen forskellige og det betyder også at de har forskellige krav og vilkår. Nogle låneudbydere er villige til at låne flere hundrede tusinde kroner ud over flere år, mens at du kun vil kunne låne et par få tusinde kroner hos en anden. Det afhænger alt sammen af hvilken udbyder der passer til dig.

Uanset hvad dine behov er, er der rig mulighed for at låne op til selv en halv million kroner. Det er naturligvis ikke alle der blive accepteret til lån af disse størrelser – det siger også lidt sig selv – så din låneudbyder vil først og fremmest gå ind og vurdere din helt personlige situation og herefter vurdere hvilke hurtige lån de kan tilbyde dig.

Her er der også mange faktorer som spiller ind, men det er som regel ikke noget du selv skal tænke på, da alle oplysningerne som sagt bliver indhentet fra dit NemID. Dit NemID bruges nemlig til at foretage et kreditcheck på dig, og det er også sådan at din låneudbyder kan bekræfte at du befinder dig i landet på den registrerede Folkeregisteradresse. Da dit NemID også er tilknyttet din NemKonto eller din lønkonto, betyder det også at det er denne konto som du modtager dine hurtige lån på.

Hvor stort et beløb du kan låne, afhænger som tidligere nævnt af din nuværende finansielle situation. Her skal du være forberedt at din beskæftigelse, indtægt, boligsituation samt tidligere gældsposter kan gå ind og spille en rolle. Du bør dog også huske på at låneudbydere er forskellige, og blot fordi din ansøgning blev afvist den ene gang, betyder ikke at den vil blive afvist hos en anden låneudbyder. Prøv dig lidt frem, men gå aldrig på kompromis med prisen: ansøg kun om lån som du ved at du kan betale for igen.

RKI registrering og Kviklan

Ribers eller i daglig tale RKI er et indeks over dårlige betalere i Danmark. Betaler du derfor ikke dine gældsposter af til tiden bliver du registreret, og herefter har andre låneudbydere og virksomheder mulighed for at se at du er registreret. Er du allerede registreret i RKI og har prøvet at optage et nyt billig lån, vil du uden tvivl hurtigt bemærke at det kan være næsten umuligt at få bevilliget et nyt lån, men til trods for at mange tror det, så er det faktisk ikke umuligt. Det vigtigste er at du ved hvad det er du laver, så du ikke stifter mere gæld som du potentielt ikke har råd til at betale af på. Det betyder bare at du kommer i endnu større problemer hvis du optager endnu flere hurtige lån.

Det er først og fremmest ikke bare lige til at sende en ansøgning ind når man ønsker at låne penge online og er registreret i RKI. Først og fremmest vil du sikkert hurtigt lægge mærke til at renterne og gebyrerne på disse RKI lån er tårnhøje, og det er derfor vigtigt at du giver dig god tid til at overveje om det virkelig er en god idé at optage endnu et lån. En af fordelene er dog at du hos nogle udbydere stadig ikke behøver at stille dine ejendele i pant selvom at du står registreret i RKI. Hvis du stiller dine ejendele i pant betyder det i bund og grund at din kreditor kan vælge at gå ind og gøre krav på forskellige ting af værdi, dette kan være dine smykker eller dit nye fladskærms TV hvis du skulle vælge ikke at overholde din aftale om dine hurtige lån.

Når det så er sagt, er det vigtigt at du ikke bare går ud og tager det første og bedste lån på nettet – også selvom at det er en mulighed. Faktisk kan det bedre betale sig at betale af på den nuværende gæld selvom at det kan virke som en umulig opgave, men når du en dag står gældfri og med en god kreditvurdering vil du uden tvivl opleve at det var det hele værd. Gæld kan nemlig være en ond cirkel og det er dit ansvar at sige fra. Det kan være fristende at optage et nyt lån til at betale de gamle gældsposter ud, men dette kan ofte ikke svare sig, da lånene ender med at blive tårnhøje – hvilket kun betyder at du med stor sikkerhed ender i større og dybere gæld.

Vær forsigtig når du optager et lån og er registreret i RKI. Husk altid undersøge markedet grundigt for at finde det bedste tilbud. Du bør også være opmærksom for falske reklameringer, da rigtig mange låneudbyder ofte påstår at du kan optage et lån hos dem til trods for din RKI status, men dette er ofte snyd og spil af tid. Gør dig derfor dig selv den tjeneste og læs vilkårene og betingelserne igennem grundigt før at du optager et billig lån. Det gælder uanset om du er registreret i RKI eller ej.

Sådan ansøger du om et lån penge nu

hurtige lånDer er masser af muligheder når det kommer til at låne penge på nettet, og som tidligere nævnt er det vigtigt at du undersøger markedet grundigt, og endnu mere vigtigt at du læser de generelle vilkår og betingelser godt igennem før at du vælger at underskrive en kontrakt på et mini lån. Ved at foretage en hurtig og nem søgning på Google, bliver du præsenteret for forskellige låneudbydere, og det er igen vigtigt at du giver dig tid til at læse dig frem til, hvad de kan tilbyde dig som låner. Her er det selvfølgelig også vigtigt at du kigger på renterne, da du hurtigt kan blive udsat for skjulte gebyrer hvis du ikke kigger dig godt for. Mange oplever at de skriver under på hvad de troede var en billig lånekontrakt, hvorefter de så opdager at de kunne have fundet lånet meget billigere. Det er også derfor at det anbefales at du bruger de populære lån-sammenlignere som findes på Google. Disse søgemaskiner gør alt det hårde arbejde for dig, og sikrer derved at du altid får det billigste mini lån.

Når du indsender selve din ansøgning, skal du være forberedt på at hvis der er tale om et større beløb, at du skal vedhæfte potentiel dokumentation får din årlige indtægt, så det kan være en ganske god idé at have styr på dette på forhånd. Hvis der dog kun er tale om et lavere lån på et par få tusinde kroner, er det slet ikke sikkert at du behøver at vedhæfte dokumentation for din situation, så længe at du har adgang til dit NemID som du underskriver kontrakten med.

Når du er færdig med at udfylde kontrakten, er det ganske normalt at den indsendes digitalt hvor du herefter afslutter din ansøgning med dit NemID som bekræfter at du er den som du giver dig ud for at være. I dag er konkurrencen mellem de forskellige låneudbydere så stor at du sagtens kan forvente at pengene går ind et par få timer efter at din låneansøgning er blevet godkendt. I værste tilfælde har du pengene på kontoen dagen efter. Og det bedste af det hele er at du i låneprocessen som regel aldrig behøver at opgive, hvad du ønsker at bruge dit lån til. Låneudbyderen blander sig kun meget sjældent i hvad deres kunder bruger pengene på, og det eneste de egentlig er interesserede i, er at du overholder låneaftalen. Det betyder at så snart pengene står på din konto kan de bruges på netop lige det du står og mangler eller ønsker dig! Det er derfor heller ikke så underligt at det er blevet så populært som det er at låne penge på nettet i dag.

Krav til mig som låner

Som tidligere nævnt er låneudbyderne forskellige og de kan derfor også sagtens have forskellige krav til deres kunder. Blot fordi at din låneansøgning ikke blev godkendt ved den ene låneudbyder, kan du sagtens låne penge hos en anden. Der er dog et par generelle krav som stilles til dig før at du kan lån penge online. Læs med nedenfor:

– Du skal have dansk folkeregisteradresse i Danmark. Nogle låneudbydere kræver også at du har boet i Danmark i XXX antal år.

– Du skal have et NemID og en NemKonto. Det er sådan at du underskriver din kontrakt, og det er også kontoen hvor pengene går ind på din konto. Har du ikke et NemID bør du altså henvende dig til din kommune som kan hjælpe dig.

– Du skal som minimum være fyldt 18 år. Nogle låneudbydere kræver at du er over 21, og andre endda 23. Dette varierer.

– Du skal have en form for indtægt. Nogle låneudbydere giver gerne quick lån til personer på offentlige tjenester, andre kræver at du har et fast arbejde.

Andre typer lån

Selvom at denne artikel har taget udgangspunkt i de populære kviklån, er der naturligvis mange andre typer lån som du kan optage på nettet. Dette varierer af dine behov. Ønsker du for eksempel at finansiere din næste bil, kan et billigt billån på nettet langt bedre betale sig. Har du kun brug for et par få tusinde kroner og kan betale beløbet tilbage i løbet af få uger, kan du med fordel overveje at optage de populære SMS lån som kan optages over din mobil telefon. Har du brug for en ny opvaskemaskine, kan et forbrugslån måske være løsningen for dig.

Der findes i dag rigtig mange muligheder når det gælder lån på nettet, så uanset dine behov skal der nok være et lån som passer til dig. Er du i tvivl kan du desuden altid vælge at bruge en søgemaskine som sammenligner lånene for dig så du slipper for alt det hårde arbejde.

Close