Express lån

I dag låner vi danskere penge på nettet som aldrig før – og det skal helst gå hurtigt med at få pengene ind på vores konti, hvis vi står og har brug for lånet her og nu. Det er udbyderne naturligvis også blevet klar over, og derfor tilbyder de populære express lån, hvor det går ekstra tjept med at få udbetalt pengene. Det er en løsning som rigtig mange danskere vælger fordi at de står i en finansiel kattepine nu og her der bare skal løses.

Det er også blevet billigere end nogensinde at låne på nettet. Før fandtes der kun meget få udbydere online, men i dag er markedet så stort, at langt de fleste kan være med. Nedenfor kigger vi nærmere på hvordan du skal bære dig an med ekspress lån.

Hvad er et ekspresslån?

Som navnet rigtig nok indikerer, er et ekspresslån altså et lån hvor der er fokus på en hurtig udbetaling. Når du optager et ekspresslån gennem en online låneudbyder, er der altså ingen grund til at bekymre dig over, om du nu kommer til at vente i flere dage på at pengene går ind på kontoen. Faktisk er der udbydere i dag der kan udbetale pengene med det samme således at du kan gå i gang med at bruge dem som du finder det nødvendigt.

Grunden til at det går så hurtigt med et ekspres lån skyldes, at udbyderne bag i langt de fleste tilfælde ikke stiller de største krav til dig og på denne måde er ansøgningsprocessen altså en hel del hurtigere klaret. Til forskel fra en almindelig bank, vil de også foretage et elektronisk kreditcheck af dig og din økonomi så snart at du har underskrevet din låneansøgning. Dette giver udbyderen tilladelse til at indhente oplysninger om dig omkring din økonomiske situation og på denne måde kan de give dig svar med det samme.

Vælg et ekspresslån som finansieringsmetode

I stedet for at udbetale pengene til din valgte konto lige som et almindeligt lån, er der rigtig mange butikker og forhandlere der lader dig finansiere dine køb ved hjælp af en kreditløsning. For eksempel er det muligt at optage et express lån elgiganten, hvor du kan optage et vist lånebeløb som du kan bruge direkte på varer i butikken. Altså går den bevilligede kredit aldrig ind på din konto som sådan, men du får i stedet et rådighedsbeløb som du kan bruge af.

Det smarte ved denne løsning er, at du som regel får en lavere rente og så betaler du kun for det du bruger. Det betyder, at selvom at du måske bevilliges en kreditgrænse på 15.000 kr., betaler du kun for det du bruger – også selvom du kun køber varer for 1.000 kr. Du kan dog altid vende tilbage, hvis du ønsker at købe mere. Det kræver blot, at din kredit stadig er tilgængelig.

Længere ventetider gennem banken

Selvom at du hos nogle banker også kan få pengene udbetalt forholdsvis hurtigt, går det som regel aldrig lige så stærkt som hvis du låner online. Det skyldes, at langt de fleste banker stiller en række længere krav til dig som låntager og de kan endda også forlange at få afvide, hvad du har tænkt dig at bruge pengene på. Du får altså ikke helt den samme frihed når du låner gennem banken.

Selvom at nogle banker er i stand til at behandle din ansøgning elektronisk, vil langt de fleste kræve, at du indsender dokumentation i form af noget papirarbejde. Det kan blandt andet være din seneste lønseddel eller et par årsopgørelser fra SKAT. At skulle sende fysisk post frem og tilbage og eventuelt også planlægge et møde med din bankrådgiver, resulterer i sidste ende også i, at det vil tage meget længere tid før at pengene går ind på din konto.

Hvad koster et ekspresslån?

Hvad mange låntagere ofte glemmer er, at det selvfølgelig ikke er gratis at låne penge. I sidste ende skal udbyderen kunne tjene på at bevillige dig et lån. Med det sagt er der selvfølgelig nogle lån der er billigere end andre, og der kan i sidste ende være gode penge at spare ved at bruge en smule tid på at sammenligne de mange forskellige tilbud der findes. Det gør du bedst ved at anvende en låneberegner, der vil vise dig en omfattende liste over relevante lånetilbud for dig, hvor du nemt og hurtigt kan sammenligne både renter og andre omkostninger forbundet med lånet.

Lige som andre låntyper, kan du dog også være heldig og finde et express lån rentefri, hvor du som regel får lov til at vælge en måned eller to hvor du ikke behøver at afdrage på lånet. At vælge et ekspres lån rentefri kan altså ende med at give dig lidt mere luft i budgettet i perioder, hvor du måske ikke har meget at gøre godt med. Det synes mange danskere er en kæmpe hjælp

Krav for at kunne låne gennem en online låneudbyder

Selvom at der ikke stilles lige så mange krav til låntagere der vælger at optage lån online, er der alligevel visse ting, du skal overholde før at du kan komme i betragtning til et lån. De enkelte krav kan variere fra den ene udbyder til den anden, så det kan godt betale sig at sørge for at undersøge vilkårene hos din foretrukne udbyder inden at du bruger tid på at indsende en ansøgning. Normalt kan du også regne med, at jo større et lånebeløb du har brug for, jo flere og strengere krav vil der stilles til dig.

Som hovedregel skal du blot være fyldt 18 år, have en god økonomi og kunne dokumentere for, at du faktisk har råd til at optage lånet. Mange udbydere kræver, at du ikke har udstående gældsposter og derfor kan det være svært at finde RKI lån. Er du på jagt efter disse, kan du med fordel lån penge rki ingen hindring fra hurtiglannu.com hvor du hurtigt og nemt kan sammenligne de forskellige tilbud og på denne måde vurdere, hvilken løsning der i sidste ende er den billigste.