Kronelån Anmeldelse

Har du brug for lidt finansiering? Skal du bruge et lån til det du ikke kan leve uden? Så er du heldig. For der har nemlig aldrig været så mange muligheder for finansiering til diverse ting, som der er lige nu. Hvad enten der er tale om boliglån, billån eller forbrugslån, så kan du være sikker på, at du altid har masser af muligheder.

Men de mange muligheder kan også ofte give årsag til en hel del forvirring – specielt hos os der ikke nødvendigvis er eksperter indenfor feltet. Derfor har vi valgt at lave en lille artikel, så du forhåbentlig kan blive en smule bedre klædt på, når du skal ud og finde et nyt lån. Her på siden gør vi altid meget ud af at være upartiske i vores artikler. Derfor skriver vi heller ikke kun artikler om ét enkelt selskab, men vi skriver derimod om så mange som muligt, så vores brugere kan være så oplyste som muligt, når de skal ud og låne penge. En af de udbydere der vækker meget opsigt i dagens Danmark, er et selskab ved navn Kronelån. Med masser af tilfredse kunder, tænkte vi at der måtte være noget om snakken, og vi har derfor besluttet os for at lave dette korte skriv omkring dem.

Hvad skal du være opmærksom på ved lån?

En af de ting du med garanti har lagt mærke til er, at stort set alle mennesker har en mening om lån. I særdeleshed når det kommer til online lånevirksomheder, kan du være sikker på at alle folk har en mening, og kender én der har haft en god eller dårlig oplevelse med disse. Først og fremmest er det vigtigt at slå fast, at der naturligvis er mange der har haft dårlige oplevelser. Omvendt er der også rigtig mange der har haft gode oplevelser med online lånevirksomheder. Det hænger sammen med, at der er kommet flere og flere af disse virksomheder i løbet af de sidste par år, og det betyder også at flere og flere har været i kontakt med dem. Heldigvis er der langt flere positive historier end negative, så så længe du sørger for at holde øje med kundeudtalelserne på siderne, så kan det ikke gå helt galt.

For at vende tilbage til det firma som artiklen handler om, nemlig kronelån dk, så er det ét af de låneselskaber der har fået meget positiv respons fra deres kunder. Det er vigtigt i vore dage, og et firma med en god kundeservice, kan ofte være lidt mere værd i udgifterne. Heldigvis behøver du ikke vælge mellem service og pris hos kronelån. For ikke nok med at de har en rigtig god kundeservice, og en ekstremt høj tilfredshed iblandt deres kunder, så er de også ofte meget konkurrencedygtige på priserne på deres lån.

Hvorfor vælge Kronelån?

Der er mange grunde til at vælge kronelån. En af grundene er helt bestemt, at du ikke behøver vente alt for længe på at få dine penge. Faktisk så tager det under 1 minut at ansøge om dit lån, og det eneste du skal have fundet frem, er dit nem ID og din computer. Resten kan du klare på siden. Du behøver ikke engang have dine lønsedler, da du kan give samtykke til at kronelån kan hente alt hvad de skal bruge via SKAT.

Kronelån har også et særdeles fleksibelt system, der gør det muligt at låne lige præcis det du skal bruge – hvad enten det er 100 kroner eller 15.000, så kan du nemt og hurtigt få et lån på deres hjemmeside. Nu kan det være du tænker hvorfor det er vigtigt. Det er vigtigt, fordi man ofte kun kan låne penge i store intervaller. Der kan man risikere at man låner flere penge end man egentlig skal bruge. Lad mig komme med et eksempel;

Du skal bruge 7.500 til at betale din værkstedsregning. Ofte kan du ikke vælge så specifikt et beløb, og er derfor nødt til eksempelvis at låne 10.000 kroner. Nu har du lige pludselig 2.500 kroner som du ikke ved hvad du skal bruge til. Medmindre du er et ekstremt disciplineret menneske, vil det sandsynligvis betyde at du ser de 2.500 kroner som en form for ”ekstra” penge. Disse penge vil typisk blive brugt på mindre fornuftige ting. Eksempelvis et par ekstra røde bøffer, eller måske lidt nyt tøj. Det kan virke ganske uskyldigt. Men i princippet betyder det at du kommer til at ”afdrage” på den nye skjorte, eller de røde bøffer, og dermed betale ekstra for dem. Ved at vælge en låneudbyder der giver dig mulighed for at låne præcis det beløb du skal bruge, så slipper du for disse fristelser, og sørger for at du kun låner penge til lige præcis det du skal bruge. Det betyder at du kommer til at betale færre penge i renter og omkostninger – og at du hurtigere kan få din gæld ud af verden igen. Lige netop derfor er kronelån blevet så populært blandt danskerne, for her kan du i stor udstrækning selv bestemme hvor meget du skal låne.

Med så mange forskellige udbydere du kan låne penge hos, kan det ofte være svært at kende forskel på dem, og i særdeleshed være svært at finde ud af hvilken af dem der giver den bedste løsning til dit behov. Kronelån er blot én af mange udbydere på nettet der kan være værd at kigge mere på, og vi håber at du er blevet lidt bedre klædt på, til når du skal ud og låne penge på nettet. Ellers kan du med fordel læse flere af artiklerne her på siden, for at blive ekstra godt forberedt. Og husk at du altid bør sammenligne de forskellige låneudbydere før du beslutter dig – blot for at være på den helt sikre side – se vores sammenligning.