Kviklån

Hvad er et kviklån?

Det er måske ikke noget du går og tænker videre over, men du har sikkert allerede stødt på begrebet kviklån. Det kan have været i fjernsynet. Det kan have været en ven af familien som har optaget sådan et lån.

Det har aldrig været mere populært at optage kviklån end det er i dag. Rigtig mange danskere vælger at optage kviklån hvis de står og mangler hurtige penge, og det er der mange grunde til.

Eller det kan være en af dine seneste søgninger på Google. Kviklan er blevet yderst populære i Danmark, men måske ved du ikke helt hvad de går ud på, og måske bliver du skræmt væk grundet navnet. Ja, kviklån indikerer at du får et hurtigt lån som går ind på kontoen indenfor relativ kort tid, men det behøver ikke at være en dyr løsning. Faktisk kan disse hurtige lån på længere sigt vise sig at være et meget godt alternativ til et banklån. Læs med her.

Et kviklån er et lån som du optager på internettet. Det betyder at det hele foregår elektronisk og du skal altså derfor ikke rejse byen rundt for at tage til møder. Du kan ansøge om lånet foran din computer, på farten mens du er på din smartphone eller på biblioteket hvis du ikke har adgang til internettet derhjemme. I princippet kan du faktisk også søge om lånet mens du sidder på ferie i et eller andet eksotisk land. Og bekvemmeligheden ved disse lån er også en af grundende til at de er blevet så populære blandt de danske forbrugere.

Ingen tidspild

Arbejde, skole, studier, børn, fritid, shopping.. ja, vi kender alle sammen dagligdagens pligter og vi behøver ikke at tilføje mere til tidsplanen. For mange danskere er det irriterende at skulle tage ned i banken for at prøve at optage et lån som alligevel højst sandsynligt bliver afvist, medmindre at din kreditvurdering er ualmindelig god. For lad os være helt ærlig, med den økonomiske situation i dag, er bankerne blevet meget mere påpasselige med hvem de giver hurtige lån ud til. Det er selvfølgelig fair nok for de lever af at tjene penge, men det gør livet rigtig meget mere besværligt for mange danskere som har brug for penge nu og her.

Det er her at et kviklån kommer ind i billedet. Her kan du ansøge om lånet online og det eneste du egentlig skal huske at have ved hånden, er dit elektroniske nøglekort – dit NemID – som bruges til at underskrive din kontakt med. Dette er ikke ualmindeligt overhovedet, og du sparer dig selv en masse svært i form af fysiske papirer og lønseddelser. Det hele foregår altså elektronisk.

Hvor stort et beløb kan jeg låne?

Betragt din låneudbyder som et supermarked. Ligesom Brugsen, Netto og Føtex, er de alle sammen forskellige og det betyder også at de har forskellige krav og vilkår. Nogle låneudbydere er villige til at låne flere hundrede tusinde kroner ud over flere år, mens at du kun vil kunne låne et par få tusinde kroner hos en anden. Det afhænger alt sammen af hvilken udbyder der passer til dig.

hurtige lånUanset hvad dine behov er, er der rig mulighed for at låne op til selv en halv million kroner. Det er naturligvis ikke alle der blive accepteret til lån af disse størrelser – det siger også lidt sig selv – så din låneudbyder vil først og fremmest gå ind og vurdere din helt personlige situation og herefter vurdere hvilke hurtige lån de kan tilbyde dig.

Her er der også mange faktorer som spiller ind, men det er som regel ikke noget du selv skal tænke på, da alle oplysningerne som sagt bliver indhentet fra dit NemID. Dit NemID bruges nemlig til at foretage et kreditcheck på dig, og det er også sådan at din låneudbyder kan bekræfte at du befinder dig i landet på den registrerede Folkeregisteradresse. Da dit NemID også er tilknyttet din NemKonto eller din lønkonto, betyder det også at det er denne konto som du modtager dine hurtige lån på.

Hvor stort et beløb du kan låne, afhænger som tidligere nævnt af din nuværende finansielle situation. Her skal du være forberedt at din beskæftigelse, indtægt, boligsituation samt tidligere gældsposter kan gå ind og spille en rolle. Du bør dog også huske på at låneudbydere er forskellige, og blot fordi din ansøgning blev afvist den ene gang, betyder ikke at den vil blive afvist hos en anden låneudbyder. Prøv dig lidt frem, men gå aldrig på kompromis med prisen: ansøg kun om lån som du ved at du kan betale for igen.

Hvornår bør jeg optage et kviklån?

Personer der optager kviklån er typisk løbet ind i uforudsete regninger i hverdagen. Måske går dit tv i stykker, en dyr el-regning dukker op, eller din bil bryder sammen.

Pengenøden kan dog også dække over finansielle situationer som du ikke vil give afkald på, eksempelvis indkøb af dyre studiebøger eller en rejse med hele familien. Det er helt op til dig selv hvornår du føler et kviklån bør tages i brug. Det eneste som er fælles for alle situationer er behovet for at skabe et velovervejet forarbejde, før du tegner en låneaftale.

RKI registrering og Kviklan

Ribers eller i daglig tale RKI er et indeks over dårlige betalere i Danmark. Betaler du derfor ikke dine gældsposter af til tiden bliver du registreret, og herefter har andre låneudbydere og virksomheder mulighed for at se at du er registreret. Er du allerede registreret i RKI og har prøvet at optage et nyt billig lån, vil du uden tvivl hurtigt bemærke at det kan være næsten umuligt at få bevilliget et nyt lån, men til trods for at mange tror det, så er det faktisk ikke umuligt. Det vigtigste er at du ved hvad det er du laver, så du ikke stifter mere gæld som du potentielt ikke har råd til at betale af på. Det betyder bare at du kommer i endnu større problemer hvis du optager endnu flere hurtige lån.

Det er først og fremmest ikke bare lige til at sende en ansøgning ind når man ønsker at låne penge online og er registreret i RKI. Først og fremmest vil du sikkert hurtigt lægge mærke til at renterne og gebyrerne på disse RKI lån er tårnhøje, og det er derfor vigtigt at du giver dig god tid til at overveje om det virkelig er en god idé at optage endnu et lån. En af fordelene er dog at du hos nogle udbydere stadig ikke behøver at stille dine ejendele i pant selvom at du står registreret i RKI. Hvis du stiller dine ejendele i pant betyder det i bund og grund at din kreditor kan vælge at gå ind og gøre krav på forskellige ting af værdi, dette kan være dine smykker eller dit nye fladskærms TV hvis du skulle vælge ikke at overholde din aftale om dine hurtige lån.

Når det så er sagt, er det vigtigt at du ikke bare går ud og tager det første og bedste lån på nettet – også selvom at det er en mulighed. Faktisk kan det bedre betale sig at betale af på den nuværende gæld selvom at det kan virke som en umulig opgave, men når du en dag står gældfri og med en god kreditvurdering vil du uden tvivl opleve at det var det hele værd. Gæld kan nemlig være en ond cirkel og det er dit ansvar at sige fra. Det kan være fristende at optage et nyt lån til at betale de gamle gældsposter ud, men dette kan ofte ikke svare sig, da lånene ender med at blive tårnhøje – hvilket kun betyder at du med stor sikkerhed ender i større og dybere gæld.

Vær forsigtig når du optager et lån og er registreret i RKI. Husk altid undersøge markedet grundigt for at finde det bedste tilbud. Du bør også være opmærksom for falske reklameringer, da rigtig mange låneudbyder ofte påstår at du kan optage et lån hos dem til trods for din RKI status, men dette er ofte snyd og spil af tid. Gør dig derfor dig selv den tjeneste og læs vilkårene og betingelserne igennem grundigt før at du optager et billig lån. Det gælder uanset om du er registreret i RKI eller ej.

Hvordan finder jeg det bedste kviklån?

Når du ikke alene skal finde det bedste kviklån men også det billigste kviklån, er det først og fremmest vigtigt at du altid sammenligner alle lånetilbuddene. Her hos hurtiglannu kan du på en gennemsigtig måde danne dig et hurtigt overblik over de bedste online lån der er på markedet.

Det er også essentielt at finde ud af, om du overhovedet møder de krav til kviklån som låneudbyderne kræver. Selvom alle låneudbydere er forskellige så har de dog typisk nogle fælles krav til dig. Den gode nyhed er at der stilles få krav, men samtidig er de få krav også med til at friste dig til at vælge det tilbud, der står først i køen. Her er det dog meget vigtigt at understrege at du på trods af de få krav og tilgængeligheden altid bør sammenligne tilbuddene, så du kan finde det bedste lån.

Når du skal finde det bedste lån til din situation, kræver et kviklån typisk blot at du har et aktivt Nem-ID, at du er fyldt 18 år, at du ikke er registreret hos rki, at du har en fast indtægt og en dansk adresse. De fleste danskere kan hurtigt krydse disse krav af, hvilket blot er med til at øge kviklåns popularitet.

Sådan ansøger du om et lån penge nu

Der er masser af muligheder når det kommer til at låne penge på nettet, og som tidligere nævnt er det vigtigt at du undersøger markedet grundigt, og endnu mere vigtigt at du læser de generelle vilkår og betingelser godt igennem før at du vælger at underskrive en kontrakt på et mini lån. Ved at foretage en hurtig og nem søgning på Google, bliver du præsenteret for forskellige låneudbydere, og det er igen vigtigt at du giver dig tid til at læse dig frem til, hvad de kan tilbyde dig som låner. Her er det selvfølgelig også vigtigt at du kigger på renterne, da du hurtigt kan blive udsat for skjulte gebyrer hvis du ikke kigger dig godt for. Mange oplever at de skriver under på hvad de troede var en billig lånekontrakt, hvorefter de så opdager at de kunne have fundet lånet meget billigere. Det er også derfor at det anbefales at du bruger de populære lån-sammenlignere som findes på Google. Disse søgemaskiner gør alt det hårde arbejde for dig, og sikrer derved at du altid får det billigste mini lån.

Når du indsender selve din ansøgning, skal du være forberedt på at hvis der er tale om et større beløb, at du skal vedhæfte potentiel dokumentation får din årlige indtægt, så det kan være en ganske god idé at have styr på dette på forhånd. Hvis der dog kun er tale om et lavere lån på et par få tusinde kroner, er det slet ikke sikkert at du behøver at vedhæfte dokumentation for din situation, så længe at du har adgang til dit NemID som du underskriver kontrakten med.

kviklån gratis

Når du er færdig med at udfylde kontrakten, er det ganske normalt at den indsendes digitalt hvor du herefter afslutter din ansøgning med dit NemID som bekræfter at du er den som du giver dig ud for at være. I dag er konkurrencen mellem de forskellige låneudbydere så stor at du sagtens kan forvente at pengene går ind et par få timer efter at din låneansøgning er blevet godkendt. I værste tilfælde har du pengene på kontoen dagen efter. Og det bedste af det hele er at du i låneprocessen som regel aldrig behøver at opgive, hvad du ønsker at bruge dit lån til. Låneudbyderen blander sig kun meget sjældent i hvad deres kunder bruger pengene på, og det eneste de egentlig er interesserede i, er at du overholder låneaftalen. Det betyder at så snart pengene står på din konto kan de bruges på netop lige det du står og mangler eller ønsker dig! Det er derfor heller ikke så underligt at det er blevet så populært som det er at låne penge på nettet i dag.

Det er nemt at tage et kviklån

Det er almen viden at os danskere helst ikke vil spilde tiden. Hvis vi først har sat os et mål, vil vi gerne have det indfriet hurtigst muligt. På samme måde forholdet det sig hvis vi mangler penge; vi vil gerne låne penge hurtigt og vil vil gerne låne penge nu og her. Vi sætter os derfor hurtigt ned foran computeren og indtaster ‘lån penge nu’ for at finde den hurtigeste vej til kolde kontanter.

Kviklån er i dag en af de mest anvendte lånetyper i Danmark, da pengene kan overføres hurtigt til bankkontoen. Kært barn har mange navne, og faktisk er et mikrolån også det samme som et kviklån. De er begge to kortfristede lånetyper med relative mindre pengebeløb.

Som navnet også antyder er et kviklån bygget om omkring at du kan låne penge hurtigt og nemt, uden at du behøver at deltage i møder med banken eller lignende. Et kviklån er nemlig et online lån, som du kan ansøge om direkte fra din computer, tablet eller mobiltelefon.

Kviklån er derudover også populære da du oftest ikke skal stille sikkerhed når du tegner en låneaftale. Står du eksempelvis og vil låne penge her og nu til din husleje eller reparation af bilen, kan kviklån være en effektiv mulighed.

Krav til mig som låner

Som tidligere nævnt er låneudbyderne forskellige og de kan derfor også sagtens have forskellige krav til deres kunder. Blot fordi at din låneansøgning ikke blev godkendt ved den ene låneudbyder, kan du sagtens låne penge hos en anden. Der er dog et par generelle krav som stilles til dig før at du kan lån penge online. Læs med nedenfor:

– Du skal have dansk folkeregisteradresse i Danmark. Nogle låneudbydere kræver også at du har boet i Danmark i XXX antal år.

– Du skal have et NemID og en NemKonto. Det er sådan at du underskriver din kontrakt, og det er også kontoen hvor pengene går ind på din konto. Har du ikke et NemID bør du altså henvende dig til din kommune som kan hjælpe dig.

– Du skal som minimum være fyldt 18 år. Nogle låneudbydere kræver at du er over 21, og andre endda 23. Dette varierer.

– Du skal have en form for indtægt. Nogle låneudbydere giver gerne quick lån til personer på offentlige tjenester, andre kræver at du har et fast arbejde.

Gratis Kviklån

Det bedste scenarie ville naturligvis være at finde et gratis kviklån. Hvis du blot ved hvor du skal lede, kan du faktisk finde et par låneudbydere som tilbyder gratis lån første gang du ansøger. Dette betyder at du ikke vil skulle afbetale mere end hvad du har lånt indenfor en given rentefri periode ved dit første lån.

Låner du eksempelvis 5.000 kroner, vil du med et gratis kviklån kun skulle betale 5.000 kroner tilbage, eksempelvis indenfor en periode på 12 rentefrie måneder.

30 Dages Kviklån

Hvis du har brug for et mindre lån, og har en forventning om at du kan betale lånet tilbage indenfor 30 dage, er du ikke den eneste. Mange danskere sidder i lignende situationer, og derfor har mange låneudbydere skræddersyet disse 30 dages lån. Dette dækker enkelt over at du kan få et kviklån med en rentefri periode på 30 dage. Når du tegner en låneaftale med en låneudbyder kan du dog i mange tilfælde også selv være med til at have indflydelse på varigheden af din rentefrie periode.

Låneaftalen kaldes typisk for: ‘lån penge og betale om 30 dage’, og her er det altså derfor vigtigt at have øje for renterne og gebyrerne. Den mest effektive måde hvorpå du kan undersøge dette, er igen ved at sammenligne kviklånene.

Hurtige penge kan blive dyrt

Selvom kviklån kan fungere som et hurtigt og effektivt plaster på en pengenød, så har kviklån generelt set høje renter, og du bør derfor altid undersøge lånetilbuddets ÅOP, Årlige Omkostninger i Procent, før du takker ja til et tilbud.

En tommelfingerregel siger at jo kortere tid du låner penge, jo højere bliver din rente. Rigtig mange låneudbydere undersøger heller ikke din kreditværdighed før de udbetaler pengene til dig. Derfor er det dit ansvar at sørge for at du kan betale pengene tilbage.

De fleste kviklån udlånes indenfor en periode på højst et år. Hvis du ikke betaler pengene tilbage rettidigt, kan låneudbyderen indføre sanktioner. Kviklån kan dermed hurtigt blive ret dyre, og man ser desværre en tendens til at rigtig mange ender i rki efter at have optaget hurtige kviklån.

Ny lov indfører tænkepause

Fra den 1. Januar 2017 har en ny lov gjort det sværere at låne penge hurtigt og nemt i form af kviklån. En voksende gruppe af mennesker undersøger ikke deres egen økonomi før de optager nye kviklån, og dette har desværre betydet at kviklån hurtigt bliver en meget dyr affære. Derfor har regeringen fra 1. Januar 2017 ladet en ny lov træde i kraft, som skal være med til at forhindre impulslån.

I praksis skal du efter denne lov først godkende dine låneaftale, vente 48 timer, og derefter godkende låneaftalen igen. Du opnår derfor en tænkepause på 48 timer, tid du kan bruge på at undersøge og sammenligne andre alternativer. Hvis du ikke allerede har gjort det, er det her anbefalesværdigt at du bruger tiden til at sammenligne tilbuddet med andre online kviklån på markedet. Tiden kan også bruges på at gå din egen økonomi efter i sømmene, snakke med en rådgiver, eller søge råd ved venner og familie.

Regeringen håber at flere danskere vil stoppe op og genoverveje lånet, og hele ideen med tænkepausen er fra regeringens side naturligvis helt at forhindre lån der ikke er velovervejet og uansvarlige. Den nye lov er gyldig for alle lån der har en løbetid på op til 3 måneder.

Undersøgelser viser også at knap halvdelen af de personer der optog kviklån, før indtrædelsen af den nye lov, fortrød deres valg. Loven kan derfor være en hjælpende økonomisk hånd, selvom mange måske vil finde den irriterende ved første møde.

Da loven kun påvirker de låneudbydere der tilbyder løbetid på op til 3 måneder, har mange låneudbydere blot forlænget deres løbetid for at kunne snige sig uden om loven. Mange har også ændret deres kviklån til en decideret kassekredit, så du stadig kan få pengene udbetalt indenfor 24 timer. Her skal du dog være meget opmærksom på de høje renter der er forbundet med kassekreditten, som du finder online. Denne er typisk meget højere end bankens.

Samlet set er det derfor stadig muligt at finde smuthuller og låneudbydere der kan overføre penge lynhurtigt til din konto, men det er ikke ensbetydende med at du bør låne med hovedet under armen.

Hvis du gerne vil låne penge i dag, så husk altid de tre grundsten i dit forarbejde; find alternativer, sammenlign tilbud og lav et budget.

Andre typer lån

Selvom at denne artikel har taget udgangspunkt i de populære kviklån, er der naturligvis mange andre typer lån som du kan optage på nettet. Dette varierer af dine behov. Ønsker du for eksempel at finansiere din næste bil, kan et billigt billån på nettet langt bedre betale sig. Har du kun brug for et par få tusinde kroner og kan betale beløbet tilbage i løbet af få uger, kan du med fordel overveje at optage de populære SMS lån som kan optages over din mobil telefon. Har du brug for en ny opvaskemaskine, kan et forbrugslån måske være løsningen for dig.

Der findes i dag rigtig mange muligheder når det gælder lån på nettet, så uanset dine behov skal der nok være et lån som passer til dig. Er du i tvivl kan du desuden altid vælge at bruge en søgemaskine som sammenligner lånene for dig så du slipper for alt det hårde arbejde.

 

1. Turbolån.dk

Virksomhed:

 • Turbolåns finde navn er Turbolån A/S Danmark.
 • Turbolån ejes af aktieselskabet Repay Finance.
 • Repay Finance havde i 2016 en bruttofortjeneste på lidt over 2 millioner kroner.
 • Virksomheden blev grundlagt i 2015.
 • Turbolån har hovedkontor på Vestergade 18 E i 1456, København K
 • Turbolån har CVR-nummer 36 98 31 08
 • Virksomheden kan kontaktes på +45 44224045 / info@turbolaan.dk

quick lånLånetilbud

 • Optag et ‘Turbolån’ – et hurtigt lån.
 • Tilbyder forbrugslån, i form af kassekredit (kviklån) med månedlig minimumsbetalinger.
 • Du kan låne fra 100 – 10.000 kroner.
 • Første lån er begrænset. Du kan låne op til 5.000 kroner første gang du ansøger.
 • Turbolån har en låneperiode på 120 dage.
 • Turbolån har en ÅOP fra 21,10% til 30,95%
 • Turbolån har en rentesats på 759%.
 • Lånet udbetales direkte til din Nemkonto.
 • Der er ingen karantænetid hos Turbolån. Du kan optage et nyt lån, så snart du har afbetalt dit gamle lån.
 • Du får svar på din låneansøgning med det samme.
 • Lånet overføres til din bankkonto samme dag du godkendes.
 • Turbolån informerer dig om din tilbagebetalingsdatoen pr. SMS og e-mail få dage inden, at dit lån skal tilbagebetales.
 • Hver uge frem til påske kan du vinde ét gratis lån.

Krav til låneansøgning:

 • Du skal være fyldt 20 år.
 • Du skal have dansk adresse.
 • Du skal have dansk bankkonto.
 • Du skal have Nem-ID.
 • Du skal være dansk statsborger.
 • Du skal have et dansk mobilnummer.

Vær opmærksom på

 • Du må ikke være registret i rki eller Debitor Registret.
 • Turbolån laver en kreditvurdering gennem Experian KreditStatus før låneaftalen godkendes.
 • Forholdsvis høj månedlig rentesats.
 • Du skal oprette en bruger for at ansøge om et turbolån.
 • Det er ikke muligt at forlænge dit lån.

 

2. Privatlaanplus.dk

Virksomhed:

 • Privatlån Plus ejes af Santander Consumer Bank AS.
 • Privatlån Plus har hovedkvarter på Stamholmen 147, 6., 2650 Hvidovre.
 • Santander Consumer Bank er en del af det spanske Banco Santander.
 • Santander Consumer Bank har CVR-nummer 30733053
 • Santander Consumer Bank blev etableret i Danmark i 2005.
 • Banco Santander blev grundlagt i 1857.
 • Santander er en af de største banker i Europa.

kviklån gratisLånetilbud:

 • Privatlån Plus tilbyder billån, større forbrugslån/privatlån, kreditkort og opsparing.
 • Høj kreditmulighed. Du kan låne fra 50.00 – 350.000 kroner.
 • Du skal ikke stille nogen form for sikkerhed.
 • Privatlån Plus har en ÅOP på 5,35 – 11,51 %
 • Høj tryghed og sikkerhed (en af de største, anerkendte banker)
 • Attraktiv rente fra 3,90 – 9,95%.
 • Mulighed for SAFE forsikring
 • Privatlån Plus har en løbetid på 12 – 144 måneder.
 • Lånet udbetales direkte til din Nemkonto.
 • Du får hurtigt svar på din låneansøgning.
 • Lånet overføres til din bankkonto efter 2-5 hverdage.
 • Du ansøger hurtigt med dit Nem-ID, og underskriver også med dit Nem-ID.
 • Fuld disponering.
 • Mulighed for ekstra indbetalinger på lån.
 • Du har 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du underskriver låneaftalen.

Vær opmærksom på:

 • Variabelt, forholdsvist højt opstatsgebyr på 3% af lånebeløbet
 • Ikke muligt at låne under 50.000 kroner
 • Privat Lån Plus tilbyder kun en variabel rente.
 • Du må ikke være registret i rki eller Debitor Registret
 • Du skal have en indkomst på mindst 240.000 kroner for at ansøge
 • Privat Lån kræver dokumentation i form af lønsedler og årsopgørelse fra SKAT ved alle låneaftaler.
 • Privat Lån kræver også en kopi af dit pas/kørekort eller opholdstilladelse ved lån på over 100.000 kroner.

Krav til låneansøgning:

 • Du skal være fyldt 18 år.
 • Du skal have Nem-ID

 

3. Gokredit.dk

Virksomhed:

 • Gokredits fulde navn er Gokredit Aps og virksomheden er danskejet.
 • Gokredit blev etableret i 2015.
 • Gokredit har et mindre firma med få ansatte.
 • Gokredit har hovedkontor på Fuglebækvej 2C, 2700 Kastrup.
 • Gokredit har CVR-nummer 36 54 10 83.
 • Virksomheden kan kontaktes på +45 71 99 10 03/ kundeservice@gokredit.dk
 • Gokredit er medlem af Dansk kredit råd.
 • Gokredit er registreret hos Finanstilsynet.
 • Gokredit havde i 2017 en bruttofortjeneste på 3.300 kroner.
 • Gokredit har en selskabskapital på 67.000 kroner.

billigste kviklånLånetilbud:

 • Gokredit tilbyder hurtige lån: kviklån/sms lån/mikrolån/sms lån/kassekredit/privatlån/forbrugslån.
 • Du kan låne fra 3000 – 6.000 kroner.
 • Simpel og enkel lånemodel, runde tal.
 • 0% i rente i 30 dage.
 • Du betaler kun for etableringsomkostninger.
 • ÅOP på mellem 18,83 – 20,83%.
 • Gokredit har kun en låneperiode på 30 dage – ‘30 dages lån’.
 • Lånet udbetales direkte til din Nemkonto.
 • Du får svar på din låneansøgning med det samme.
 • Lånet overføres til din Nemkonto.
 • Gokredit har en godkendelsesperiode på 2 dage.

Krav til låneansøgning:

 • Du skal være fyldt 25 år og må ikke være ældre end 69 år.
 • Du skal have dansk CPR nummer.
 • Du skal have dansk adresse.
 • Du skal have Nem-ID og en Nemkonto.
 • Du skal have et dansk mobilnummer.

Vær opmærksom på

 • Et lån koster mindst 625 kr. i etableringsomkostninger.
 • Du må ikke være registret i rki eller Debitor Registret.
 • Gokredit laver en kreditvurdering af alle deres kunder før en låneaftale tegnes
 • Første lån er begrænset. Du kan låne op til 3.000 kroner første gang du ansøger.
 • Forholdsvis høj minimumsalder: 25 år.
 • Ift. Ny lov skal du godkende din låneplan igen efter 48 timer, før denne træder i kraft.

 

4. Simbo.dk

Virksomhed:

 • Simbos fulde navn er SIMBO ApS.
 • Simbo er et anpartsselskab og blev etableret i 1998.
 • Simbo tilhører Capitolia-koncernen.
 • Simbo har en selskabskapital på 500.000 kroner.
 • Simbo har hovedkontor på Østergade 13, 1100 København K.
 • Simbo har CVR-nummer 38 14 60 41.
 • Virksomheden kan kontaktes på +45 44 22 60 90 / kundeservice@simbo.dk
 • Simbo er registreret hos Finanstilsynet.
 • Simbo havde i 2017 en bruttofortjeneste på knap 16.000 kroner.

bedste kviklånLånetilbud:

 • Simbo tilbyder hurtige lån: kviklån og kassekredit
 • Du kan låne fra 100 – 15.000 kroner.
 • Simpel, hurtig og enkel lånemodel.
 • tilbyder 30 dages rentefrie lån på op til 30 dage til nye kunder.
 • Rente helt ned til 0%.
 • Gratis lån: Du kan låne op til 4.000 kroner gratis første gang du låner penge.
 • Som eksisterende kunde kan du låne op til 15.000 kroner.
 • Rentesats på 228%.
 • ÅOP på 706.40 %.
 • Simbo har en løbetid på 90 – 365 dage.
 • Lånet udbetales direkte til din Nemkonto efter 30 minutter.
 • Du ansøger og underskriver med dit Nem-ID
 • Du får svar på din låneansøgning med det samme.
 • Det er uforpligtende at tegne en låneaftale.
 • Simbo kører med forskellige kampagner og rabattilbud.

Krav til låneansøgning:

 • Du skal være fyldt 19 år.
 • Du skal være dansk statsborger.
 • Du skal have dansk adresse.
 • Du skal have Nem-ID og en Nemkonto.
 • Du skal have et dansk mobilnummer.

Vær opmærksom på

 • Et lån kan ikke udbetales i weekenderne.
 • Du må ikke være registret i rki eller Debitor Registret.
 • Ift. Ny lov skal du godkende din låneplan igen efter 48 timer, før denne træder i kraft.
 • Du kan kun låne op til 4.000 kroner som ny kunde.
 • En relativ høj månedlig rentesats.
 • Du kan kun have en kassekredit af gangen.

 

5. Banknorwegian.dk

Virksomhed:

 • Bank Norwegian er et datterselskab af Norwegian Finans Holding ASA.
 • Bank Norwegian er en online bank til privatkunder.
 • Bank Norwegian er norskejet og har hovedkontor I Oslo, Norge.
 • Bank Norwegian har CVR-nummer 35 43 84 40.
 • Virksomheden kan kontaktes på +45 70 80 11 00 hele døgnet rundt.

nye kviklånLånetilbud

 • Bank Norwegian tilbyder forbrugslån, samlelån og kreditkort.
 • Bank Norwegian tilbyder også højrentekontier, så du kan optjene renter på indlån.
 • Du kan låne fra 5.000 – 400.000 kroner.
 • 24 timers telefonisk service.
 • En af de mest populære og pålidelige låneudbydere.
 • Løbetid på 1- 15 år.
 • Du kan forhøje dit lån.
 • Lav rente fra 8,99 – 26, 81%.
 • ÅOP på 9.12 – 38.78%.
 • Lånet udbetales direkte til din Nemkonto 1-2 dage efter godkendelse.
 • Du ansøger og underskriver med dit Nem-ID.
 • Du får svar på din låneansøgning med det samme.
 • Du kan optjene point med dit Norwegian kreditkort, når du handler.
 • Det er uforpligtende at tegne en låneaftale.
 • Du kan ansøge direkte fra din mobiltelefon.
 • Du kan betale af på helt op til 15 år.
 • Du kan samle et større lån ét sted.
 • Oprettelsesgebyr på 0-950 kroner.
 • Er din kreditvudering lav, er der mulighed for at have en medansøger på lånet
 • Ingen krav om sikkerhedsstillelse.

Krav til låneansøgning:

 • Du skal være fyldt 23 år.
 • Du skal have en fast indtægt.
 • Du skal have dansk adresse.
 • Du skal have Nem-ID og en Nemkonto.

Vær opmærksom på

 • Relativ høj minimumsalder
 • Fast månedligt gebyr på 19 kroner.
 • Ingen afdragsfrihed.
 • Du må ikke være registret i rki eller Debitor Registret.
 • Din kreditværdighed vurderes automatisk ved ansøgning.