Kviklån 18 år

Når du er fyldt 18 år, åbner der en masse muligheder for dig. Og da vi alle sammen godt er klare over, at det hurtigt kan blive en halvdyr fornøjelse at flytte hjemmefra og ind i en ny bolig, er der rigtig mange unge mennesker som vælger at optage lån på nettet.

At lån penge 18 år er nemlig en relativ nem proces. Alt afhængig af hvor stort et lånebeløb du ønsker, stilles der nemlig ikke de store krav til dig. Da du som 18-årig endnu ikke har etableret dig nogen særlig kreditvurdering, er det en god idé at være forberedt på, at du muligvis ikke kan låne de helt store beløb endnu. Vi vil nedenfor tage et nærmere kig på hvilke lånetyper du har mulighed for at optage, blandt andet kviklån 18 år.

Alt om at lån penge 18 år

sms lånEr du fyldt 18 år, og er i gang med en uddannelse inden for Danmark rammer, er der stor sandsynlighed for, at du allerede er på SU – statens uddannelsesstøtte. SUen er og kan være til stor hjælp for mange unge, men står du en situation hvor du skal til at flytte hjemmefra eller starte på en ny uddannelse, er der mange gange brug for lidt ekstra på sidelinjen. Og det er her at de populære kviklån 18 år kommer ind i billedet.

Et kviklån er uden tvivl en af de mest populære lånetyper på nettet i Danmark, både blandt unge og ældre. Det skyldes at lånet ikke kun er enormt nemt at optage, men det er også et meget fleksibelt lån. Her kan du mere eller mindre selv vælge, hvor meget du ønsker at afdrage med per måned – og denne fleksibilitet er uden tvivl en fordel når du ønsker at lån penge 18 år.

Som 18 årig har du med stor sandsynlighed aldrig rigtig prøvet at låne penge før, og det er derfor en god idé at have en anden person involveret i processen, så du kan sikre at du får det bedste lån. Da du er 18 år og ikke rigtig har etableret dig nogen økonomisk situation, kan bankerne i de fleste tilfælde tøve med at låne dig penge, men det er heldigvis her at du kan glæde dig over at der er masser af muligheder for at optage kviklån 18 år på nettet.

Lånetyper for 18 årige

Som vi nævnte tidligere, er der ingen tvivl om at kviklån er de mest populære typer lån grundet deres fleksibilitet og frihed – når du optager et kviklån på nettet, kan du for eksempel være sikker på, at der ikke er nogen der kommer og blander sig i, hvad du skal bruge pengene til. Hvor meget du egentligt kan låne som 18 årig afhænger dog også af din personlige økonomi og hvad du har mulighed for at afdrage med om måneden – det er her vigtigt at huske at du aldrig bør lade dig friste til at låne mere end hvad du faktisk har råd til.

Udover de populære kviklån, findes der dog også mange andre lånetyper på nettet for 18 årige – herunder blandt andet både hurtige lån, minilån og de såkaldte sms lån 18 år, hvor du har mulighed for at låne et mindre beløb via din mobiltelefon. Her er det dog vigtigt at huske på at de fleste små lån og mobil lån, oftest kræver at du betaler beløbet tilbage inden for kort tid, og disse lånetyper anbefales altså ikke til dig som har brug for at kunne afdrage på lånet gennem en længere periode.

Alternativet: su lånet

Er du studerende og modtager du allerede SU, er der et alternativ til lån på nettet: su lån. Rigtig mange unge mennesker vælger at gøre brug af denne mulighed, da du med et su lån kan modtage op til 4.000 kr. ekstra om måneden alt afhængig af din personlige situation, om du er hjemmeboende og har børn m.m. En af de klare fordele ved at optage et su lån, er de lave renter, og du ender altså med et billigere lån end normalt. Derudover skal du ikke bekymre dig om at skulle betale lånet tilbage før at du er færdig med din uddannelse, hvilket er en klar fordel for mange.

Ønsker du altså at lån penge 18 år, kan et su lån være en oplagt mulighed, men det kræves dog at du allerede er i gang med en uddannelse og at du er fyldt 18 år. Du skal også være opmærksom på, at lånet skal betales tilbage hvis du vælger at stoppe din uddannelse før tid. Som regel kan tilbagebetalingerne dog spredes over en længere periode alt efter dine behov.

Risici ved at optage lån

mobil lånFør at du går ud og optager det første og bedste lån du kan finde på nettet, er vi til sidst nødt til at kigge en smule nærmere på de forskellige risici der er ved at optage lån på nettet. Langt de fleste låneprocesser forløber sig helt uden problemer, men det er dog et voksende problem at mange unge mennesker vælger at gå ud at optage dyre lån, som de ikke har råd til.

Overholder du ikke din betalingsaftale med en låneudbyder, kan det hurtigt få store konsekvenser for dig mange år i fremtiden. Rigtig mange unge mennesker glemmer nemlig, at et lån ikke går væk af sig selv – og i langt de fleste tilfælde, hænger du på afbetalinger i mange år frem. Når du optager et lån – uanset om du gør det gennem en udbyder på nettet eller via banken – er det altså altid essentielt, at du sikrer dig at du har råd til at betale lånet tilbage igen. Hav også altid en klar idé om, hvad du skal bruge pengene til. Det er altid bedre at låne mindre end for meget, da du på denne måde sikrer dig, at du ikke kommer til at hænge på et dyrt lån som du ikke har råd til at betale af igen. Vi ønsker dig held og lykke og håber, at du finder et passende lån!