Simbo Anmeldelse

Der er ingen tvivl om, at vi danskere er blevet vilde med at låne hurtige penge gennem de mange låneudbydere på nettet. Det skyldes selvfølgelig ikke blot at det er hurtigt og nemt, men i mange tilfælde er det faktisk også billigere – især hvis du måske ikke er kreditværdig til at optage lånet gennem din ordinære bank.

Simbo dk er en af de mange låneudbydere på nettet, hvor du frit kan låne penge til netop det, du står og mangler. Derfor er udbyderen også blevet så populær blandt mange danske låntagere og nedenfor skal vi kigge nærmere på, hvad udbyderen har at tilbyde.

Hvem er Simbo?

Til trods for at udbyderen er forholdsvis ny på det danske lånemarked, har du med sandsynlighed allerede hørt om dem. Simbo har nemlig gennem den seneste periode reklameret både på tv og i radioen, og de bliver mere og mere populære dag for dag.

Simbo selv er et varemærke der hører ind under Capitolia-koncernen, der også er kendt for at levere andre låneprodukter på markedet. Du kan derfor være sikker på, at du her får en udbyder der har styr på tingene og som er pålidelig. Virksomheden er registreret på Østergade 13 midt i København og de har desuden også en dygtig kundeservice, der sidder klar til at hjælpe dig hvis du skulle støde på problemer.

Ønsker du at kontakte udbyderen, kan dette gøres på et væld af forskellige måder. Du kan enten ringe til deres dygtige kundeservice der sidder klar til at hjælpe dig over telefonen, kontakte dem via deres live-chat funktion hvor du kan chatte med en dygtig medarbejder i realtid eller skrive dem en e-mail. Ved sidstnævnte metode skal du dog være opmærksom på, at der kan gå op til 24 timer før at du får svar på dit spørgsmål.

Sådan får du penge gennem Simbo

Selv hvis du aldrig har prøvet at låne penge gennem en online låneudbyder før, kunne det ikke være nemmere at komme i gang. Du skal blot følge 4 nemme trin, som er som følger:

  1. Vælg dit ønskede lånebeløb. Du skal først og fremmest vurdere, hvor meget du egentlig har brug for at låne inden at du optager et hurtigt lån. Vær også opmærksom på, at du gennem Simbo kun kan låne op til 6.000 kr. som ny kunde. Når du optager et Simbo lån kan du med fordel anvende den smarte låneberegner, der giver dig et overblik over, hvilke omkostninger du kan forvente.
  2. Udfyld din låneansøgning når du er tilfreds med lånebeløbet og løbetiden. Heldigvis er låneansøgningen så kort, at den faktisk kan udfyldes på kun få minutter. Du skal blandt andet opgive oplysninger som dit navn, adresse og økonomiske situation – men du behøver aldrig at angive, hvorfor du har brug for at låne penge. Det er en klar fordel for langt de fleste låntagere.
  3. Underskriv din låneansøgning med hjælp fra dit NemID. Dette giver Simbo tilladelse til at gå ind at indhente oplysninger omkring dig og din personlige situation. De vil automatisk indhente dine informationer fra SKAT for at foretage en kreditvurdering af dig.
  4. Modtag svar på din ansøgning med det samme. Her er altså ingen lange ventetider og bliver din ansøgning godkendt, kan du glæde dig over, at udbyderen straks vil gå i gang med at udbetale dine penge. Når de først er gået ind på din konto, kan du bruge dem som det passer dig.

Det tilbyder Simbo

Simbo er en låneudbyder på nettet, der primært fokuserer på små, hurtige lån. Det betyder, at du maksimalt kan låne op til 15.000 kr., men vær dog opmærksom på, at nye kunder kun kan hæve op til 6.000 kr. til at starte med. Det er ikke muligt at have flere kreditter på én gang, men når du har betalt dit første lån ud, kan du frit ansøge om endnu et lån. Om du dog kan blive bevilliget det maksimale lånebeløb på 15.000 kr., afhænger i sidste ende af din betalingsevne og din overordnede økonomiske situation.

Der er mange fordele ved at vælge Simbo som din udbyder. Blandt andet kan du glæde dig over, at de første 30 dage af lånets løbetid er fuldstændig rentefrie. Hvis du derfor er i stand til at betale lånet tilbage inden for den første måned, kan du med andre ord låne fuldstændig kvit og frit. Det er en bonus, som der ikke er mange andre udbydere der tilbyder.

Masser af glade kunder

Når det gælder lån på nettet, er der selvfølgelig mange der stadig er skeptiske og mange er ikke trygge ved tanken om at skulle indtaste deres personlige oplysninger på nettet. Det er selvfølgelig forståeligt nok, men hvis man tager et hurtigt kig på nogle af de mange anmeldelser af Simbo på nettet, vil man hurtigt finde ud af, at der her er tale om en fuldstændig pålidelig udbyder der har helt styr på tingene. Her er altså ikke noget at komme efter.

Når du låner gennem Simbo, skal du desuden også underskrive aftalen med dit NemID. Dette giver ikke kun udbyderen mulighed for at foretage et kreditcheck af dig, men gør også, at dine oplysninger behandles fuldstændig trygt og sikkert. Dine personlige data videregives ikke til andre tredjeparter, så du er i fuldstændig trygge hænder.

Sørg for at du finder det billigste lån

Til trods for at der ikke er nogen tvivl om, at Simbo er en udbyder der har masser af tilfredse kunder og at der er stor sandsynlighed for at du også kan blive bevilliget et hurtigt forbrugslån allerede i dag, er der alligevel ingen garanti for, at det er den bedste løsning for dig. Inden at du beslutter dig, er det under alle omstændigheder dit eget ansvar at sørge for, at du faktisk ender med det billigste tilbud – og det kan du kun gøre ved at sammenligne andre udbydere og deres lån.

Selvom at du sagtens kan gøre det på egen hånd, er der oftest mere tid at spare ved at anvende en låneberegner eller sammenligningstabel. På denne måde får du et klart overblik over alle omkostninger forbundet med lånet.