SMS lån

Det bliver stadig mere og mere populært at optage lån elektronisk fremfor at gå ned i banken, og det er der mange grunde til. Det er ikke kun nemmere at få bevilliget et lån online, men du kan faktisk også ende med at få et meget bedre tilbud hvis ud søger efter lån på nettet. Og det bliver nemmere og nemmere at låne hurtige penge: med et sms lån kan du klare hele ansøgningen direkte fra din mobil telefon og det tager sjældent mere end 10 minutter at indsende en ansøgning. I denne artikel skal vi altså tage et nærmere kig på disse populære mobil lån.

Hvad er sms lån?

sms lånSom navnet rigtig nok antyder, er sms lån – eller mobil lån som de nogle gange kaldes – populære små lån, som du optager over din mobiltelefon. Det betyder, at du ikke behøver at sidde foran din computer når du indsender din ansøgning – faktisk kan du ansøge om lånet mens du er på farten eller sidder i bussen.

Et sms lån kan på mange måder sammenlignes med de populære minilån, hvor du kan låne op til 10.000 kr. på nettet. På denne måde er disse sms lån altså ikke lige så fleksible som kviklån, hvor det i de fleste tilfælde er muligt at låne de helt store beløb. Til gengæld kan sms lån hurtigt gå hen og blive den billigere løsning, og er altså en oplagt mulighed for dig som ønsker et mindre og overskueligt lån.

Hvordan ansøger jeg om et sms lån?

Det er både nemt og overskueligt at ansøge om et sms lån – uanset om du ønsker et sms lån 1000 eller et sms lån 3000, så er proceduren den samme. Faktisk kan du også søge om et sms lån nu via din computer hvis du synes at det er for bøvlet at gøre det gennem din smartphone, så det er helt op til dig – og resultatet giver det samme.

Et sms lån er typisk på et mindre beløb, og det er som regel ikke muligt at låne mere end 10.000 kr. Det er også derfor at du sjældent behøver at bekymre dig om at skulle vedhæfte dokumentation og forskellige personlige oplysninger sammen med din ansøgning. Det skyldes, at alle nødvendige oplysninger om dig og din finansielle situation automatisk indhentes via dit NemID. Dette er en ganske almindelig procedure, og det er i dag ikke længere muligt at optage lån uden NemID

Hvornår godkendes min ansøgning?

Har du ansøgt om at optage et lån via sms, kan du som regel forvente at høre fra din udbyder samme dag – hvor lang en behandlingstid de forskellige udbydere har, vil fremgå på deres hjemmesider. Da der ikke er tale om særlig store beløb, kan du som regel også forvente et sms lån hurtig udbetaling. I nogle tilfælde kan du faktisk være ude for, at pengene går ind samme dag som din ansøgning godkendes, hvilket er en fordel som mange sætter pris på hvis de har brug for hurtige penge nu og her.

Er det muligt at låne mere end 10.000 kr.?

Sms lån er nemme at optage, og der kræves sjældent at du behøver at indsende dokumentation med din ansøgning. Det skyldes at der er tale om en mindre og overskuelig lånetype. Det er som hovedregel derfor ikke muligt at låne mere end 10.000 kr., men du kan være heldig, så foretrækker du at optage et mobil lån, anbefaler vi at du undersøger markedet grundigt.

Skulle det dog ikke kunne lykkedes, er der heldigvis mange andre muligheder for at låne penge på nettet. Hvis du for eksempel har brug for at låne et lidt større beløb og sætter pris på en fleksibel tilbagebetalingsperiode, kan de populære kviklån muligvis være den perfekte løsning for dig. Med et kviklån kan du afhængig af din økonomi nemlig mere eller mindre selv vælge hvor stort et beløb du ønsker at optage, og når pengene tikker ind på din konto, kan du bruge dem til lige det du står og mangler.

Er sms lån bedre end andre lånetyper?

Generelt kan man ikke sige at en lånetype er bedre end den anden, da det i stor grad afhænger af hvem der skal låne penge. Her spiller faktorer som tilbagebetalingsperioden, lånets størrelse og udbetalingshastighed nemlig en stor rolle, og prioriteterne for disse kan variere fra person til person.

Er du på udkig efter et mindre lån med lave renter som er nemt at optage, og som skal betales forholdsvis hurtigt tilbage, er der ingen tvivl om, at et sms lån kunne være den perfekte løsning – men det betyder ikke, at der ikke findes andre lånetyper som er lige så gode.

Hvad koster et sms lån?

sms lånDet er selvfølgelig ikke muligt at optage et sms lån gratis, men hvor meget dit lån kommer til at koste i sidste ende, kan være svært at sige. Det afhænger i den grad af hvor stort et lånebeløb du har brug for, samt hvilken udbyder du har valgt. Som hovedregel kan man dog generelt sige, at de fleste sms lån er billigere end andre lånetyper på nettet, da de skal betales forholdsvis hurtigt tilbage.

Uanset hvilken type lån du vælger, er det dog vigtigt at huske på, at du aldrig bør vælge at låne mere end hvad du har brug for. Det er generelt nemt at få bevilliget lån på både nettet og gennem mobilen, og det er også derfor at så mange vælgere at optage et større lån end hvad de oprindeligt har brug for. Dette anbefales dog aldrig, da du i sidste ende blot kommer til at hænge på et meget dyrere lån som du med stor sandsynlighed ikke har råd til at betale tilbage.

Fordele og ulemper ved sms lån

Uanset hvilken lånetype du er på jagt efter, er der både fordele og ulemper. Og det gælder naturligvis også de populære sms lån som du optager over din telefon. Vi vil derfor tage et hurtigt kig på alle de ting du bør overveje før at du optager et lån via mobilen.

FORDELE

+ ansøg via mobilen: Det er nemt og hurtigt at ansøge om et sms lån via din mobil telefon. Faktisk tager det sjældent mere end 10 minutter at sende din ansøgning afsted, og foretrækker du at gøre det via din computer, er der fri mulighed for dette.

+ lån uden dokumentation: når du vælger at låne penge via mobilen, er der sjældent behov for at du behøver at vedhæfte dokumentation for din ansøgning. Det skyldes at der sjældent er tale om store beløb, og at alle dine personlige oplysninger automatisk bliver indhentet via dit NemID. Det er derfor både sikkert og hurtigt at lån via sms.

+ hurtig udbetaling: står du og har brug for penge nu og her, er et sms lån en god løsning. Her kan du i langt de fleste tilfælde nemlig forvente at få svar samme dag, og det er ikke ualmindeligt at der ikke går mere end én hverdag, før at pengene tikker ind på din konto. Faktisk er der flere udbydere som udbetaler pengene samme dag!

+ bliv hurtig gældsfri: langt de fleste udbydere af sms lån, kræver at pengene betales forholdsvist hurtigt tilbage – som regel inden for 4-6 uger. Hvis du har råd til dette, kan du altså glæde dig over, at du ikke får et lån som du behøver at hænge på i flere år.

ULEMPER

– kun mulighed for at låne mindre beløb: Hvis du har brug for at låne et større beløb, anbefales de populære sms lån til gengæld ikke. Med et sms lån er det nemlig som hovedregel kun muligt at låne op til 10.000 kr. Har du derfor brug for at låne et større beløb, anbefaler vi at du finder et andet alternativ på nettet.

– kort tilbagebetalingsperiode: Det er selvfølgelig rart at slippe af med ens gældsposter hurtigt, og har du mulighed for dette, anbefaler vi også at du betaler lånet ud så hurtigt som muligt. Desværre kræver de fleste låneudbydere af sms lån at du betaler beløbet tilbage inden for 4-6 uger, hvilket er ret kort tid for de fleste.

Find dit sms lån på nettet

Hvis du er blevet fristet til at optage et lån via din mobiltelefon, er der rig mulighed for at finde mange forskellige udbydere på nettet – det kræver blot at du foretager en hurtig søgning på Google. For at sikre at du finder det absolut bedste tilbud og ender med det billigste lån, anbefaler vi at du bruger en af de såkaldte låneberegnere når du sammenligner de forskellige lån.

Derudover anbefaler vi også at du husker på, at du frit kan indhente så mange tilbud som du vil – uden at det forpligter. Dog anbefales det generelt ikke, at du indhenter mere end maks. en håndfuld tilbud, da for mange ansøgninger hurtigt kan gå ind og påvirke din overordnede kreditvurdering på negativ vis. Vi ønsker dig held og lykke med at finde det perfekte sms lån, og håber at du finder et lån, der kan dække dine behov!