Vivus Anmeldelse

Ønsker du at låne penge på nettet, er der flere muligheder for dette end nogensinde før. I dag findes der et stort udvalg af forskellige låneudbydere, og hvis du allerede har stødt på eller hørt om Vivus.dk er det ej så underligt – udbyderen er nemlig blandt en af de absolut førende på det danske marked og med god grund.

Med det sagt, er det vigtigt at huske på, at forskellige lånevirksomheder har forskellige produkter at byde på. Det er derfor dit eget ansvar at sikre, at et lån fra Vivus er noget for dig og at det reelt passer til dine omstændigheder. For at sikre os at du finder det perfekte lån, har vi derfor udarbejdet denne vivus anmeldelse hvor vi tager et grundigt kig på, hvad udbyderen har at tilbyde. God læselyst!

Hvem er Vivus?

Er du på udkig efter et forholdsvis lille lån, er Vivus muligvis den perfekte udbyder til netop dine behov. Du kan nemlig låne op til 6.000 kr. som ny kunde og det bedste af det hele er, at du låner fuldstændig rentefrit. Desuden kan du også glæde dig over det faktum at hurtig lån vivus tikker hurtigt ind på kontoen, så du ikke skal gå og vente i evigheder.

Vivus dk har på ganske kort tid opnået stor respekt på det danske lånemarked takket være deres pålidelige produkter. Selve udbyderen tilhører den store lånekoncern også kendt som 4finance, og som desuden har filialer i flere europæiske lande, hvor de også tilbyder lånetjenester. Med deres pålidelighed på plads, kan du altså være sikker på at du kan låne nu uden problemer.

Til trods for at vivus lån kun har været tilgængelige på det danske marked for privatpersoner siden år 2012, ved de hvad de har med at gøre. Alle transaktioner foregår trygt og sikkert og dine oplysninger deles ikke med andre. Det er derfor heller ikke så mærkeligt, at udbyderen i skrivende stund har flere hundrede tusinde kunder udelukkende i Danmark.

God hjælp at hente på vivus.dk

Der kan være mange grunde til at du skulle få brug for – eller lyst til – at kontakte Vivus. Måske har du aldrig lånt penge på nettet før og er i tvivl om hvordan selve processen foregår eller måske har du bare spørgsmål inden at du fortsætter låneprocessen. Uanset hvad, har de naturligvis et dansktalende personale som står til rådighed til at hjælpe dig med hvad end det måtte være.

Du finder Vivus’ kontaktoplysninger på deres hjemmeside, hvor det er muligt at sende dem en e-mail eller ringe til dem telefonisk. Vær dog opmærksom på, at Vivus udelukkende har åbent i almindelige hverdage. Hvis du derfor forsøger at optage et vivus lån penge i weekender skal du være opmærksom på, at pengene ikke udbetales før næste almindelige hverdag.

Få et Vivus lån på op til 6.000 kr. som ny kunde

En absolut fordel ved at vælge Vivus fremfor andre udbydere, er det faktum at du kan låne fuldstændig rentefrit på op til 6.000 kr. første gang. Dette er naturligvis et oplagt tilbud at tage med, hvis du alligevel kun har brug for at optage et mindre lån. I modsætning til mange dyrere løsninger på nettet, hvor du fra lånets start skal betale tårnhøje renter, kan du altså glæde dig over, at du i de første 30 dage ikke betaler en krone ekstra for din vivus kredit. Ønsker du dog at forlænge denne løbetid, vil du naturligvis blive opkrævet renter som normalt.

En anden klar fordel er naturligvis også, at du med en kreditløsning ikke kommer til at låne mere end hvad du har råd til – eller for den sags skyld brug for. Selvom at du bliver bevilliget en maksimal kreditgrænse på 6.000 kr., er der ingen der siger, at du skal bruge det fulde beløb. Hvis du kun har brug for at udbetale 3.000 kr. til din konto, kommer du også kun til at betale 3.000 kr.

Lån endnu mere næste gang

Som førstegangskunde er det ikke muligt at låne mere end 6.000 kr., men når det så er sagt, kan du igen søge om et endnu større lån når først det oprindelige beløb er betalt tilbage. Faktisk kan du glæde dig over at du kan forhøje din vivus kredit til 12.000 kr. anden gang at du låner hos udbyderen – så længe at du altså vurderes kreditvurdering. Husk på, at blot fordi at du har indfriet dit første lån, er der ingen garanti for, at du vil blive bevilliget det maksimale lånebeløb næste gang at du låner hos udbyderen. Dette afhænger i den grad af udbyderen.

Du kan dog under alle omstændigheder glæde dig over det faktum, at den anden låneproces er endnu hurtigere end din første. Det skyldes at du som eksisterende kunde allerede har fået adgang til din egen personlige vivus konto, hvorfra du frit kan ansøge om endnu et lån. Det betyder at du ikke skal bøvle med at indsende oplysninger omkring dig selv igen igen!

Som med dit første lån på vivus dk, kan du forvente at få svar på ganske få sekunder. Normalt vil svaret dukke op på skærmen, men i nogle tilfælde vil udbyderen først ringe dig op og gennemgå et par forskellige detaljer med dig. Det kan også være, at de ringer dig op for at tilbyde dig et lavere lånebeløb, hvis de ikke mener at du er kreditværdig nok til at blive bevilliget det fulde beløb.

Sådan låner du på Vivus

Heldigvis er det langt fra en svær affære at blive godkendt til et lån på vivus.dk. Tværtimod behøver det ikke at tage mere end et par minutter at indsende ansøgningen.

For at blive taget i betragtning til lånet, er der dog nogle krav du skal overholde. For det første skal du være myndig og have god økonomi. Det betyder blandt andet at det i nuværende stund ikke er muligt at optage et vivus rki lån, da udbyderen simpelthen løber for stor en risiko.

Hvis du dog har kreditvurderingen i orden, er der gode forudsætninger for at blive godkendt til et lån allerede i dag. Se gerne Vivus’ egen hjemmeside for at undersøge dine muligheder for at optage et hurtig lån vivus allerede i dag.